Alle vragen waar je nog geen antwoord op had

1Wat zijn de in- en uitchecktijden?
Inchecken kan tussen 15u en 19u. Zodra je ingecheckt bent kan je binnen en buiten aan de inkom op elk uur van de dag. Wil je vroeger inchecken? Dan vragen we een meer kost van € 25. Laat dit best op voorhand weten, zodat we ons op jullie komst kunnen voorzien. Kan je pas later inchecken? Jazeker, dat is mogelijk indien je ons dit tijdig laat weten per mail. We sturen je dan een sms met de code van ons sleutelkluisje aan de inkom. Let op: je kan enkel gebruik maken van een sleutelkluisje na ontvangst van een betaling of garantie van je credit card. Uitchecken kan tot 11u, zo kan je rustig ontbijten. Je kan een late check-out (tot 15u) bijboeken, dit komt op € 25 per kamer. Vertrek je later dan 15u, dan zal de kost van een extra overnachting van toepassing zijn.
2Hoe bereik ik Green Hotel?
Ons hotel ligt in het midden van het stadscentrum en is dus vlot bereikbaar zowel met de auto als met de fiets. Het hotel ligt op zo’n 100m van het station en is dus ook met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken.
3Is er een fietsenstalling aanwezig?
Genk en omstreken is een prachtige omgeving voor mooie fietstochtjes! Je kan je fiets dan ook eenvoudig wegzetten in onze beveiligde fietsenstalling. Heb je een elektrische fiets? Dan kan je deze ook opladen bij ons.
4Is er wifi op de kamer?
Jazeker, er is wifi beschikbaar op alle kamers. Je kan op het Guest netwerk inloggen met wachtwoord GREENHOTEL1234
5Waar kan ik parkeren tijdens mijn verblijf?
Voor 12 euro per nacht kan je op de parking van ons hotel parkeren. Best reserveer je dit bij ons op voorhand om zeker te zijn. Ofwel op de openbare parkings rond het hotel. Deze zijn betalend van 9u-18u en op zon & feestdagen gratis. Je krijgt per dag 1u gratis van Stad Genk indien je je nummerplaat ingeeft in de parkeermachine. We informeren jullie graag per mail over alle parkeer mogelijkheden.
6Wat zijn de mooiste bezienswaardigheden in Genk?
Op de officiële website van Visit Genk kan je alle info over de bezienswaardigheden terugvinden. Ook ons personeel deelt met veel plezier hun favoriete hotspots! ;)
7Kan ik mijn koffers ergens veilig opbergen voordat ik op de kamer kan?
Ja, zowel voor het inchecken als na het uitchecken kan je je koffers bij de receptie opbergen.
8Kan ik mijn kleding laten wassen of drogen?
Ja, het is mogelijk om je kleding te laten wassen en drogen bij ons voor een toeslag van 10 euro per wasbeurt.
9Zijn huisdieren toegelaten?
Hoeveel we ook van dieren houden, ze zijn helaas niet toegelaten in ons hotel.
10Om hoelaat is het ontbijt?
Het ontbijtbuffet in de Roots Bar is tijdens weekdagen toegankelijk van 7-10u. In het weekend en op feestdagen is het buffet van 8-11u geopend.
11Kan ik mijn verblijf bij Green Hotel annuleren?
Ja dat kan, onder volgende voorwaarden:
- Annuleer je meer dan 24u voor aankomst: gratis 
- Annulering binnen de 24u voor aankomst: 100% van de reservatiewaarde wordt aangerekend.
- No show: 100% van de reservatiewaarde wordt aangerekend.
(* De reservatiewaarde = bevestigde prijs vermenigvuldigd met het aantal gereserveerde nachten)
12Kan ik de vergaderzaal apart huren?
Uiteraard! Contacteer ons gerust voor de prijzen (uur/halve dag/dag), vergaderformules en lunch mogelijkheden. Dit mag naar info@greenhotel.be of 089/352006.
13Is het betalend parkeren in het centrum van Genk?
Van maandag tot en met zaterdag moet je in het centrum betalen van 9u-18u. Je krijgt per dag nog 1 uurtje gratis als je je nummerplaat ingeeft in de parkeermachine. Op zon- & feestdagen is het overal gratis. Let op met de Fruitmarkt, daar parkeer je best woensdag avond niet omwille van de markt.

What else?