Shake your own


Je altijd al zelf willen verdiepen in de wondere wereld van cocktails? Dat kan bij Roots. Onze ervaren barmannen delen graag hun kennis met jou, en organiseren mixologie workshops of tastings voor ieder doelpubliek.

Al onze workshops worden op maat gemaakt afhankelijk van het aantal deelnemers en de activiteiten. Prijs is op aanvraag.

Teambuilding

Op zoek naar een interessante teambuilding voor je bedrijf? Waarom niet de banden versterken tijdens een workshop cocktails shaken bij Roots bar? Onder leiding van onze barmannen, krijg je met je team een inleiding in de geschiedenis van cocktails en de verschillende smaakcombinaties. Vervolgens nemen we zelf de shaker in handen en creëren we enkele originele cocktails - waar we uiteraard uitgebreid van kunnen proeven.

Vrijgezellen

Vrijgezellen kunnen hun weekend opfleuren met een cocktail-shake-workshop op unieke locaties. Afhankelijk van jullie voorkeuren - sweet, sour or bitter - stellen we een gepersonaliseerde workshop voor jou en je vrienden samen. En afsluiten doen we uiteraard met het proberen van onze eigen creaties op onze exclusieve Rooftop bar.

Andere Workshops

Whiskey-Tasting

Ontdek de diepgaande smaakpaletten van verschillende soorten whiskey tijdens onze tasting.

Cocktails History

Leer meer over de geschiedenis van cocktails en proef de verschillende smaken in een tasting.

Wine Tasting

We organiseren verschillende wine-tasting op aanvraag, waarbij je je kan verdiepen in wijnen van een bepaalde streek.

Make Your Own

We hebben de ruimte, jij hebt het idee. Laat ons weten wat voor workshop je graag zou zien bij Roots.